Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Διμερής συνάντηση ΟΒΙ και αντιπροσωπείας του State Intellectual Property Office of the People’s Republic of China (SIPO), 9.11.2017

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΒΙ συνάντηση εργασίας του ΟΒΙ και αντιπροσωπείας του Κινεζικού Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (State Intellectual Property Office of the Peoples Republic of China, SIPO).

Στο πλαίσιο της συνάντησης τις δύο πλευρές εκπροσώπησαν ο Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ και εκ μέρους του SIPO, ο κ. Wu Kai, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας.

 

Και οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της διανοητικής  ιδιοκτησίας ως στρατηγικού εργαλείου ανάπτυξης.

 

Στόχος της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δύο γραφείων σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η ανταλλαγή δημοσιευμένων δεδομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας,  η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών σε θέματα ενδιαφέροντος των δύο γραφείων μέσω αμοιβαίων επισκέψεων του προσωπικού τους, η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την ενημέρωση του κοινού και των χρηστών σε θέματα εθνικής νομοθεσίας, η προώθηση διαλόγου για τις τελευταίες εξελίξεις του δικαίου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

 

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εξωτερικών και εκπρόσωπος της Κινεζικής Πρεσβείας.
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 14001:2004