Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Σεμινάριο με θέμα 'Στρατηγική προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων στην Κίνα', 25.11.13, Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνει Σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Στρατηγική προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων στην Κίνα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.30, στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18, Αθήνα).
 
Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των Ελληνικών ΜΜΕ σε θέματα προστασίας των καινοτομιών τους, των σχεδίων τους και των εμπορικών τους σημάτων στην Κίνα και τη Νοτιανατολική Ασία. Η υπηρεσία της ΕΕ που είναι αρμόδια για την παροχή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ στην Κίνα είναι το China IPR SME Helpdesk, εκπρόσωποι του οποίου θα αναπτύξουν το θέμα. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απασχολούν τις επιχειρήσεις ή τους φορείς τους, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εμπειρογνώμονες της ΕΕ. 

Οι ενδιαφερόμενους μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, και στην περίπτωση αιτήματος για εξατομικευμένη συνάντηση με εμπειρογνώμονα της ΕΕ να καταγραφεί το ερώτημα. Δεδομένου του περιορισμένου χρόνου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(Ανάρτηση: 13.11.13)
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015