Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Συνέδριο με θέμα 'Τα ΔΕ στον κλάδο των καλλυντικών: Στρατηγικές προστασίας και εμπορική εκμετάλλευση', 15.4.16, Divani Caravel

Ο ΟΒΙ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office, EPO) διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Τα ΔΕ στον κλάδο των  καλλυντικών: Στρατηγικές προστασίας και εμπορική εκμετάλλευση», την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο, θα εξετάσει τις στρατηγικές προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εταιρειών στο  Διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα δοθούν πληροφορίες και κατευθύνσεις για τη χρήση της γλώσσας των ευρεσιτεχνιών στη σύνταξη της αίτησης και θα εμβαθύνει στις στρατηγικές της εμπορικής εκμετάλλευσης καθώς και στα οφέλη που απορρέουν από τα ΔΕ για τις εταιρείες του κλάδου. 
 

Στόχος του Συνεδρίου είναι την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών αναφορικά με την εμπορική εκμετάλλευση των τεχνολογιών στο τομέα των καλλυντικών και απευθύνεται σε χρήστες του συστήματος προστασίας της ΒΙ, σε επιχειρηματίες από τον κλάδο των καλλυντικών, σε στελέχη Εθνικών Γραφείων ΔΕ, σε συμβούλους επιχειρήσεων και συμβούλους μεταφοράς τεχνολογίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ της Φόρμας Συμμετοχής


Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι: 08.04.2016

Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τις εγγραφές διαχειρίζεται ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Μπορείτε να επικοινωνείτε: κα Ράνια Ζαχαροπούλου
Email:  
rzax@obi.gr
Τηλέφωνο:   210 6183541
 
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL
Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έχει διαπραγματευτεί ειδικές τιμές δωματίων στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL όπου θα διεξαχθεί το Σεμινάριο. Οι ειδικές τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι 8.4..2016.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015