Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Συμμετοχή του ΟΒΙ στο Greek Innovation Forum, 20-21 Μαϊου 2016, Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης Greek Innovation Forum 2016 που διοργανώνεται από το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”, θα συμμετάσχει με περίπτερο και ομιλίες στην Εκδήλωση Καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Μαϊου στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY στη Θεσσαλονίκη.

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει Έκθεση Καινοτομίας και Design και Ημερίδες για θέματα Καινοτομίας.  

Την Παρασκευή 20.05.16 και ώρα 12.00 στην αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ ΙΙ, θα μιλήσουν ο Δρ. Ι. Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ για τη  Διανοητική Ιδιοκτησία ως μοχλό ανάπτυξης: προκλήσεις και προοπτικές για την Ελλάδα και η  κα Γ. Παπαποστόλου Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., M.Sc. L.S.E., Εξετάστρια,  θα ενημερώσει το κοινό για την "Προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και την Τεχνολογική Πληροφόρηση". 

Το Greek Innovation Forum 2016 στηρίζουν  επίσης η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και το Επιστημονικό &Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) και θα συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Κύριος στόχος του GREEK INNOVATION FORUM 2016  (http://www.greekinnovationforum.eu/) είναι η συνέργεια των κρατικών και ιδιωτικών φορέων Υποστήριξης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας, Χρηματοδότησης, Έρευνας & Τεχνολογίας/Καινοτομίας και Παροχής Υπηρεσιών. 

Το GREEK INNOVATION FORUM έχει ξεκινήσει συνεργασία με τις Εκθέσεις Brussels Innova και iENA, το Innovation Forum και το Global Innovation Forum ενώ έχει συμπεριληφθεί στις Εκδηλώσεις Business Angels Week που διοργανώνονται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στελέχη του ΟΒΙ θα βρίσκονται στη διάθεσή σας καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις δυνατότητες που σας παρέχει το σύστημα προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.obi.gr/
http://www.greekinnovationforum.eu/

Στοιχεία επικοινωνίας: Ρ. Ζαχαροπούλου, τηλ. 210 6183541, e-mail: rzax@obi.gr

(Ανάρτηση: 6.5.16)
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015