Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Συμμετοχή του ΟΒΙ στην ημερίδα 'Έρευνα και Καινοτομία - Προστασία Διανοητικής Ιδιοκτησίας', Patras IQ, 4.4.17

O Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας συμμετείχε με ομιλίες στην ημερίδα με τίτλο "Έρευνα και Καινοτομία - Προστασία Διανοητικής Ιδιοκτησίας", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4η Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, απηύθυνε χαιρετισμό και έκανε ομιλία με θέμα "Η Διανοητική Ιδιοκτησία ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα".

Επιπλέον, ο κ. Ιωάννης Στασινόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου & Προώθησης Καινοτομιών του ΟΒΙ, έκανε παρουσίαση με θέμα "Η προστασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας - Τεχνολογική Πληροφόρηση από Δημοσιευμένα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας".

Την ημερίδα παρακολούθησαν περισσότερα από 100 άτομα μεταξύ των οποίων Μέλη του ΣΕΒ Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Καθηγητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ανοικτού Πανεπιστήμιου και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ερευνητές και εκπρόσωποι ερευνητικών κέντρων, Μέλη συνδέσμων, εκπρόσωποι των τομέων παραγωγής, επιχειρηματίες από το σύνολο της επικράτειας κ.α.

(Ανάρτηση: 10.4.17)
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 14001:2004