Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) στη Βραδιά Tου Ερευνητή 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) στη Βραδιά Tου Ερευνητή 2017, στο Κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων, στις 29/09/2017.

Η φετινή Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ συνδέθηκε με τον εορτασμό των 180 χρόνων του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου συμμετείχαν ερευνητές του ΕΜΠ και των Πανεπιστημίων της Αθήνας με στόχο την προβολή των ερευνητικών τους επιτευγμάτων στο ευρύ κοινό, προσβλέποντας στη βελτίωση της κοινωνικής αναγνώρισης των ερευνητών, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα ερευνητικά αποτελέσματα, καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων προς ερευνητικά επαγγέλματα.

Οι επισκέπτες αλλά και οι ίδιοι οι ερευνητές είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από το stand του ΟΒΙ έντυπο πληροφοριακό υλικό για την προστασία των εφευρέσεων, των βιομηχανικών σχεδίων και της άντλησης τεχνολογικής πληροφόρησης από τον Οργανισμό, στη Θεματική Γωνιά «Έρευνας και Εκπαίδευσης», όπου εξειδικευμένο προσωπικό παρείχε πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ΟΒΙ. Ο Οργανισμός συμμετείχε, επίσης, στο καθιερωμένο στο ΕΜΠ Κυνήγι Θησαυρού «Βρες τον Ερευνητή» με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μαθητές.

Εκ μέρους του ΟΒΙ, χαιρετισμό στην Εναρκτήρια Εκδήλωση – Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Ανάπτυξη με Καινοτομία και Πολιτισμό», απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΟΒΙ, Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ Άγγελος Τσακανίκας.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣPrint
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 14001:2004