Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Ο ΟΒΙ συμμετέχει στo 5ο Technology Forum, 16.5.18, ΑΠΘ

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας συμμετέχει στo 5ο Technology Forum που θα διεξαχθεί, στις 16 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ.
 
Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, η ανταγωνιστικότητα βασίζεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Η γνώση σε συνδυασμό με τα σωστά τεχνολογικά εργαλεία αποτελούν βασικά στοιχεία της διαδικασίας ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η γνώση τέτοιων εργαλείων υπάρχει τόσο σε βιομηχανικούς φορείς, όσο και σε ερευνητικούς Οργανισμούς (Πανεπιστήμια & Ερευνητικά Κέντρα). Ως εκ τούτου, η συνεργασία τους είναι σημαντική για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με διεθνή προοπτική.

Στο πλαίσιο του Technology Forum, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, θα απευθύνει ομιλία με τίτλο “IP as a Vehicle for Innovation and Economic Development”.

Το "Τεχνολογικό Φόρουμ" συνδιοργανώνουν, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (SEPVE), το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάδος (ΕΚΕΤΑ), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (RCM), η Γενική Γραμματεία (ΕΔΑΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (UoM), το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), το Ελληνικό Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Τηλεπικοινωνιών Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (MDPTM), το Δίκτυο PRAXI (PN), το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο (IHU), ο Ελληνικός Διεθνής Επιχειρηματικός Σύλλογος (SEVE), η Enterprise Greece (EG), το Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης (ΔΕΤ), του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΤΜ), του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΤΤΟ), της Ομοσπονδίας Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Πληροφορικής (ΕΠΥ).

Κατά τη διάρκεια του Forum, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκθεσιακό χώρο, στελέχη του ΟΒΙ θα παρέχουν στους συμμετέχοντες πληροφόρηση σχετικά με την προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΒΙ στο κοινό του.

Περισσότερα: https://technology-forum.eu/

 

 
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015