Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Συμμετοχή και συνδιοργάνωση του ΟΒΙ στο 13o Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης

Η Ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΟΒΙ το 13o Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης με τίτλο “Οι Κρίσιμοι Παράγοντες και Κινητήριες Δυνάμεις προς την κατεύθυνση της Ευφυούς Ανάπτυξης”,  στο πλαίσιο των ετήσιων σεμιναρίων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί από το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουλίου έως το πρωί της Κυριακής 15 Ιουλίου στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

To Σάββατο 14 Ιουλίου, 10:00 – 13:30 στη θεματική ενότητα «Innovative Entrepreneurship: The role of Education, Coaching and Partnerships between Academia and Industry», ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΒΙ Δρ. Π. Τσιαβός, θα κάνει ομιλία με θέμα “Implementing a Policy for Smart Industrial Property: The role of HIPO and Greek Universities”, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΟΒΙ και Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, κ. Α. Τσακανίκας θα κάνει ομιλία με θέμα "The results  and lessons learned from the incubator EPI.NOO and the INVEST INC program", ενώ ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Δρ. Ι. Καπλάνης, θα κάνει ομιλία με θέμα “Intellectual Property and Innovative Entrepreneurship”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015