Αρχική Ταυτότητα ΟΒΙ Τέλη Υπηρεσίες Ειδήσεις Έντυπα Επικοινωνία  
Βρίσκεστε εδώ: Ειδήσεις
Αναζήτηση  
   Είσοδος
ΕυρεσιτεχνίεςΒιομηχανικά ΣχέδιαΤεχνολογική Πληροφόρηση
Εκδηλώσεις
 
 Τελετή DesignEuropa Awards στη Βαρσοβία

Η τελετή των DesignEuropa Awards πραγματοποιήθηκε στις 27.11.18, στο Polin Conference Center, στη Βαρσοβία.

Το Air.Go 2.0 bag drop system της Δανέζικής εταιρίας Marcus Pedersen ApS, με σχεδιάστρια τη Sara Clement, πήρε το βραβείο στην κατηγορία «Μικρές και Αναδυόμενες Επιχειρήσεις», ενώ το ARTIS pheno robotic C-arm από Siemens Healthcare GmbH, με σχεδιαστές τους Nadja Roth and Tobias Reese, πήρε το βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανία».

Το βραβείο «Lifetime Achievement», δόθηκε στο  Γερμανό σχεδιαστή Hartmut Esslinger, ο οποίος έχει μεγάλη φήμη, με σημαντικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για  τη συνεργασία του με τον Steve Jobs και την εταιρία  Apple, στην οποία και δημιούργησε  τη «Snow White» design γλώσσα για την Apple τη δεκαετία του ‘80. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής, έχει σχεδιάσει  για κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε αυτές  συγκαταλέγεται η Sony, η Microsoft, η Lufthansa και η Disney.

Τα DesignEuropa Awards οργανώνονται  από το EUIPO (European Union Intellectual Property Office), για να γιορτάσουν την πρωτοπορία στο χώρο του design και του design management, και αφορά αποκλειστικά κατόχους καταχωρισμένων κοινοτικών σχεδίων (RCD).

Τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΒΙ, Δρ. Πρόδρομος Τσιαβός και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο ακόλουθο link:

https://euipo.europa.eu/ohimportal/en/news/-/action/view/4855955?platform=hootsuite&fbclid=IwAR3HsbFml6VB3fsM-y-_yHiJJTqKmRJGMtsZxijfu8BPekweEZHiqWNFTz4
Print
Ηλεκτρονική Πληρωμή ΤελώνΕθνικό Μητρώο ΤίτλωνΥπηρεσία Μιας Στάσης (ΥΜΣ)
© OBI all rights reserved σχεδίαση και ανάπτυξη από PROFILE S.A.
Πιστοποιημένο ΣΔΠ κατά : EN ISO 9001:2015 και ΕΝ ISO 14001:2015