210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Εκδήλωση ΟΒΙ-ΕΑΒΙ στην Τρίπολη: μία επιτυχημένη εκδήλωση στο Ν.Αρκαδίας στις 23/05/2024

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Τρίπολη: Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων

23.05.2024

«Στο επιχειρηματικό προφίλ της χώρας μας χρειάζονται οι συνέργιες και οι συνεργασίες όλων μας», ανάφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτριος Πτωχός, στην ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην Τρίπολη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Mainalon Resort.

Η επιτυχημένη διοργάνωση του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (OBI) www.obi.gr, της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΑΒΙ) https://ipacademy.gr/, του 11ου Περιφερειακού Τμήματος  Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως https://www.dstripolis.gr/, έκλεισε με την υπόσχεση επόμενων εξειδικευμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων το αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα για το Σύστημα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα στο απολογιστικό δελτίο Τύπου

Δείτε βίντεο με δηλώσεις στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.arcadiaportal.gr/news/i-prostasia-tis-viomihanikis-idioktisias-os-mohlos-anaptyxis-ton-epiheiriseon-stin-tripoli?#6uzp329rji7

Φωτογραφίες: