210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο ΟΒΙ στη "Βραδιά Ερευνητή 2020"

Ο ΟΒΙ και φέτος συμμετέχει στη “Βραδιά του Ερευνητή”
Όπως κάθε χρόνο, δε θα μπορούσε ο Οργανισμός να απουσιάζει από το καθιερωμένο ραντεβού της ακαδημαϊκής έρευνας και της καινοτομίας.
Τον ΟΒΙ θα εκπροσωπήσει με διαδικτυακό του χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής, κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για έβδομη συνεχή χρονιά και τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, διοργανώνει το πρωί της Παρασκευής 27ης Νοεμβρίου 2020 στο εμβληματικό Κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων την Εναρκτήρια Εκδήλωση της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με φυσική παρουσία, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Η μετάδοση θα συνεχιστεί με την παρουσίαση των επιτευγμάτων των ερευνητικών ομάδων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και των Πανεπιστημίων της Αθήνας, μέσω video, σε ενιαία πλατφόρμα live streaming με δυνατότητες περιήγησης.
Σας ενημερώνουμε πως η Εναρκτήρια τηλε-Εκδήλωση (8:15-9:15 το πρωί) καθώς και όλο το μαγνητοσκοπημένο υλικό των 200 video των συμμετοχών των Ερευνητικών Ομάδων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων της Αθήνας, Ερευνητικών Κέντρων, σχολείων, των συνεργαζόμενων φορέων και χορηγών, θα μεταδίδεται από το κανάλι της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ  από τις 8:15 το πρωί μέχρι 20:15 το βράδυ.
Με τη λήξη της ζωντανής ροής όλο το υλικό θα είναι διαθέσιμο τόσο στο κανάλι www.youtube.com/ntuaren όσο και στην ιστοσελίδα www.ntua.gr/ntuaren για να είναι δυνατή η πρόσβαση από το ευρύ κοινό για ικανό χρονικό διάστημα.
Ειδικά η Εναρκτήρια τηλε-Εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το site της ΕΡΤ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 8:15-9:15, ενώ θα προβληθούν και αντιπροσωπευτικά video.
Μείνετε συντονισμένοι και συνδεθείτε το πρωί της Παρασκευής, 27.11.2020.
Πρόγραμμα Εναρκτήριας Τελετής
Πρόγραμμα Livestreaming