210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Daren Tang, ΓΔ του WIPO στην Ισπανία – Εκδήλωση με καινοτόμους νέους

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Daren Tang, Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) στην Ισπανία, και σε συνεργασία με το Ισπανικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (OEPM), το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Instituto de Empresa (IE School of Global and Public Affairs), θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με καινοτόμους νέους, με τίτλο  «Intellectual Property and Youth:  Innovating for a Better Future».
Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στον τρόπο με τον οποίο οι νέοι εφευρέτες, οι δημιουργοί και οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας για να επιτύχουν τους στόχους τους, να δημιουργήσουν εισόδημα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, να αντιμετωπίσουν τις τοπικές και παγκόσμιες προκλήσεις και να στηρίξουν την κοινότητα της καινοτομίας και την εθνική ανάπτυξη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 18:30 (CET), με διάρκεια περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά (με αγγλική, όσο και ισπανική διερμηνεία), υβριδικά, και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ουσιαστικά, μέσω του συνδέσμου ζωντανής ροής.
Η εγγραφή σας είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://e.cglink.me/2kb/r300064067