210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Παναγιώτης Κανελλόπουλος τίμησε τους πρώτους αθλητές στη γενική κατάταξη ανδρών του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Με μια μεγάλη επίδοση και νέο ρεκόρ διαδρομής και διοργάνωσης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για τους ελίτ αθλητές ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, στον οποίο συμμετείχαν συνολικά και 8 δρομείς από το Ευρωπαϊκό Γραφειο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας European Patent Office και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), με την ομάδα «50 Years Team»!
Στο Καλλιμάρμαρο, το αρχαίο στάδιο που πάλλονταν από χαρά, υγεία, δημιουργία, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ κ. Παναγιώτης Κανελλοπουλος τίμησε την προσφορά και τις επιδόσεις των πρώτων αθλητών της γενικής κατάταξης ανδρών, οι οποίοι θριάμβευσαν στους στόχους τους.
Edwin Kiprop Kiptoo, από την Κένυα, με 2 ώρες 10.34, ο οποίος έκανε και ρεκόρ διαδρομής, Rhonzas Lokitam Kilimo, επίσης από την Κένυα, με 2 ώρες 12.28 και ο Felicien Muhitra από την Ρουάντα, με 2 ώρες 12.36, ήταν οι πρώτοι των πρώτων!
Στις φωτογραφίες, ο κ. Π. Κανελλοπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και η κυρια Τασούλα Κελεσιδου, μελος ΔΣ ΣΕΓΑΣ & Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Photo credits Thomas Chrysochoidis