210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παράταση ως 26.04.24–Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διανοητική Ιδιοκτησία – Υποτροφία Κινεζικής Κυβέρνησης (αιτήσεις έως 19/04/24)

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διανοητική Ιδιοκτησία – Υποτροφία Κινεζικής Κυβέρνησης

Η Εθνική Αρχή Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Κίνας (China National Intellectual Property Administration, (CNIPA) σε συνεργασία με το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κίνας (China Scholarship Council (CSC)) πραγματοποιεί το 2024 μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο δίκαιο της διανοητικής ιδιοκτησίας (Belt and Road Master Program on Intellectual Property (BRIPC). Το πρόγραμμα είναι διετές και περιλαμβάνει ένα χρόνο ακαδημαϊκών σπουδών στην Κίνα στο πανεπιστήμιο Zhongnan University of Economics and Law ή στο Tongji University και έναν χρόνο στη χώρα  διαμονής του υποψήφιου για την πραγματοποίηση της διατριβής. Απευθύνεται σε υπαλλήλους εθνικών γραφείων/υπηρεσιών διανοητικής ιδιοκτησίας, δικηγόρους και επαγγελματίες με διετή εμπειρία σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας και πραγματοποιείται στην Αγγλική γλώσσα.

Η Κινεζική Κυβέρνηση (China Scholarship Council) χορηγεί υποτροφία για το πρόγραμμα, η οποία καλύπτει τα δίδακτρα, τα έξοδα διαμονής, μηνιαίο επίδομα και υγειονομική περίθαλψη κατά το πρώτο έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, Επιτροπή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας θα αξιολογήσει τις αιτήσεις, προκειμένου να προταθούν στην Κινεζική Αρχή Διανοητικής Ιδιοκτησίας (CNIPA) 2 υποψήφιοι για το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, την αίτηση και τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται στα Παραρτήματα 1-5.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ:

– ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: General Introduction to the Belt and Road Master Program on IP (2024)

– ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: Application Form

– ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: Application Form for Chinese Government Scholarship

– ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4: Foreigner Physical Examination Form

– ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5: Introduction to the Collaborative Universities

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν την αίτηση και τα συνοδευτικά έγγραφα με e-mail στη διεύθυνση zsak@obi.gr καθώς επίσης να καταθέσουν ή στείλουν ταχυδρομικά τα πρωτότυπα έγγραφα σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Μεταπτυχιακό πρόγραμμα CNIPA» στο Πρωτόκολλο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, οδό Γιάννη Σταυρουλάκη 5, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  26 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00 μμ. To αποτέλεσμα της αξιολόγησης της Επιτροπής θα γνωστοποιηθεί στους αιτούντες με e-mail.

Πληροφορίες:

Κυρία Γ. Σακελλαροπούλου, τηλέφωνο 210 6183631