210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για το έργο ‘’Καθαρισμός και Απολύμανση του Συστήματος Κεντρικού Κλιματισμού του Κτηρίου του ΟΒΙ’’

ΚΠ 5330/27-5-2019
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με αντικείμενο την κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών και βιομηχανικών σχεδίων και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης .
Ενδιαφέρεται για τον καθαρισμό και την απολύμανση του συστήματος Κεντρικού Κλιματισμού του κτηρίου του που βρίσκεται επί της οδού Γ. Σταυρουλάκη 5 στον Παράδεισο Αμαρουσίου .
Το CPV του έργου είναι  90900000-6 «Υπηρεσίες Καθαρισμού & Απολύμανσης»  και ο κωδικός γεωγραφικής περιοχής βάσει της κοινής ονοματολογίας των εδαφικών στατιστικών μονάδων (NUTS) EL301).
Περιγραφή αντικειμένου
Προϋπολογισμός έργου:   19.950,00 ευρώ  πλέον ΦΠΑ 24%
Η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης έχει αναρτηθεί στην «Διαύγεια» με αριθμό
ΑΔΑ: ΨΔΡΖ465ΧΗΥ-Α7Σ
Η ανάθεση του έργου θα γίνει με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής.
Κάθε υποψήφιος Ανάδοχος, πριν την κατάθεση οικονομικής προσφοράς,  υποχρεούται να επισκεφτεί τους χώρους του κτηρίου, ώστε να σχηματίσει καθαρή εικόνα για τον τρόπο εκτέλεσης των υπηρεσιών καθώς και για να προβεί στις απαραίτητες επιμετρήσεις, υλικών και εργασίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάθεση της προμήθειας και την υπογραφή της σύμβασης  είναι η προσκόμιση από τον ανάδοχο των ακόλουθων δικαιολογητικών:

  1. Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
  2. Ποινικό Μητρώο νόμιμου εκπροσώπου και όλων των μελών ΔΣ.
  3. Νομιμοποιητικά έγγραφα

Τα κατωτέρω αναζητούνται από το αρμόδιο τμήμα του αρμόδιου Πρωτοδικείου.

  1. Πιστοποιητικό περί μη πτωχεύσεως.
  2. Πιστοποιητικό περί μη κατάθεσης δικογράφου πτωχεύσεων.
  3. Πιστοποιητικό περί μη κατάθεσης δικογράφου περί διορισμού εκκαθαριστή/συνεκκαθαριστή.
  4. Πιστοποιητικό περί μη κατάθεσης δικογράφου αίτησης για υπαγωγή στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.
  5. Πιστοποιητικό περί μη κατάθεσης δικογράφου αίτησης συνδιαλλαγής-εξυγίανσης.
  6. Πιστοποιητικό περί μη θέσεως σε αναγκαστική διαχείριση.
  7. Ο Ανάδοχος οφείλει να διαθέτει άδεια χρήσεως του απολυμαντικού είτε από τον παραγωγό του απολυμαντικού είτε από τον υπεύθυνο διακινήσεως του προϊόντος στην Ελλάδα και να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση μη υποχρέωσης ένταξης στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών Συσκευασιών και άλλων Προϊόντων (ΕΜΠΑ) (Βλέπε συνημμένο Παράρτημα 1).

 Για πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στον κ. Μπούκη 210-6183585 (tb@obi.gr)
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την προσφορά τους  μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14:00, στo ακόλουθο e-mail: zlaz@obi.gr (Ζ. Λαζαρίδου) ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γ. Σταυρουλάκη 5 (πρώην Παντανάσσης), 15125 Παράδεισος Αμαρουσίου.