210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συμμετοχή του ΟΒΙ στη "Βραδιά του Ερευνητή 2019"

Συμμετοχή ΟΒΙ στη “Βραδιά του Ερευνητή 2019”, Παρασκευή 27.09.19, 17:00-22:00, Κτίριο Αβέρωφ, Συγκρότημα ΕΜΠ, Πατησίων
Πιστός στο ραντεβού του με την Επιστήμη ο ΟΒΙ, συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη εκδήλωση στο ιστορικό κτίριο Αβέρωφ, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), στο κέντρο της πόλης των Αθηνών. Οι φετινοί εορτασμοί συμπίπτουν με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού”, θεσμός που εορτάζεται με workshops, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις!!

Όπως κάθε χρόνο, στη Βραδιά του Ερευνητή προβάλλονται τα επιστημονικά επιτεύγματα των ερευνητών, προσβλέποντας στη βελτίωση της κοινωνικής αναγνώρισής τους, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα ερευνητικά αποτελέσματα, καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων προς ερευνητικά επαγγέλματα.
Τον ΟΒΙ θα εκπροσωπήσει η κυρία Γιούλη Παπαποστόλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης ΟΒΙ, Μηχανολόγος Mηχανικός Ε.Μ.Π., M.Sc. L.S.E., η οποία θα απευθήνει χαιρετισμό στην Εναρκτήρια Εκδήλωση για την “Ανάπτυξη με Καινοτομία”.
Το ενημερωτικό stand του θα βρίσκεται στη Θεματική Γωνιά «Απασχόληση & Καινοτομία», στο ισόγειο του κτιρίου, από τις 17:00 έως τις 10:00, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει του ο Οργανισμός.
Σας ενημερώνουμε, επίσης, πως ο ΟΒΙ θα συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της Βραδιάς, και στο καθιερωμένο στο ΕΜΠ “Κυνήγι του Θησαυρού”, το οποίο απευθύνεται στους μικρούς μαθητές και το νεαρό κοινό της Επιστήμης, με πολλές εκπλήξεις και δώρα στο κλείσιμο της βραδιάς.