210 6183580 - 582 | info@obi.gr

Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή του ΟΒΙ στην Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας-Patras Innovation Quest (Patras IQ)

Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας-Patras Innovation Quest (Patras IQ)
#VirtualExpo το Σαββατοκύριακο 4 με 6 Δεκεμβρίου 2021
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), συμμετέχει στην Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας-Patras Innovation Quest (Patras IQ), η οποία πραγματοποιείται αυτή τη χρονιά ψηφιακά, με σκοπό τη στήριξη τόσο της ερευνητικής κοινότητας όσο και του παραγωγικού τομέα της χώρας μας.
Στο πλαίσιο των πλουσίων δράσεων της Virtual Έκθεσης (On demand εκδηλώσεις, Virtual περίπτερα, live streaming εκδηλώσεις, προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες, κ.λπ.), εξειδικευμένο στέλεχος του Οργανισμού (ο κ. Χρήστος Πανίτσας, υπεύθυνος του Περιφερειακού Γραφείου του Οργανισμού στην Πάτρα) θα βρίσκεται στο ψηφιακό περίπτερο του ΟΒΙ για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να λάβει πληροφόρηση σχετικά με τη δυνατότητα προστασίας των ευρεσιτεχνιών και τις διαφορετικές διαδικασίες αξιοποίησής της, αλλά και την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα Βιομηχανικά Σχέδια, τα Εμπορικά Σήματα και τους λοιπούς τίτλους προστασίας της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.
Στην Έκθεση PatrasIQ» πρόκειται να συμμετέχουν, επιπλέον, ερευνητές από Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και εκπρόσωποι φορέων αναδιανομής καινοτομίας. Μέλη από Επιμελητήρια, Συνδέσμους, καθώς και επιχειρήσεις από κάθε Περιφέρεια, εκπρόσωποι από καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι μερικοί από όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Εκπρόσωποι των τομέων παραγωγής, επιχειρήσεις και γενικά ερευνητικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από το σύνολο της επικράτειας, θα βρίσκονται ψηφιακά το Σαββατοκύριακο 4 με 6 Δεκεμβρίου 2021 στη διάθεση του κοινού.
Τόσο η ψηφιακή Έκθεση όσο και οι παράλληλες εκδηλώσεις είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής και επιτυχημένης συνεργασίας των παραγωγικών φορέων των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Περισσότερες πληροφορίες για τη σύνδεσή σας ως «επισκέπτης» στο ακόλουθο link: https://patrasiq.gr/.
Η ψηφιακή Έκθεση παραμένει «ανοιχτή» για το κοινό έως 12/12/21